Overslaan en naar de inhoud gaan
Home Contact

Contact

Heb je vragen over vacatures of de sollicitatieprocedure? Of wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan contact op met onze senior adviseur recruitment, Shimi Goossen. Zij is te bereiken via per email: s.goossen@tweedekamer.nl.

Solliciteren

Onze selectieprocedure is vernieuwd en hybride. Dit houdt in dat de meeste eerste kennismakings- en/of sollicitatiegesprekken online zullen plaatsvinden via Microsoft Teams. Het vervolg- en/of arbeidsvoorwaardengesprek wordt zoveel mogelijk op locatie gedaan.

 

Stages bij de Tweede Kamer

De Tweede Kamer biedt verschillende stagemogelijkheden, zoals een afstudeerstage of een stage voor een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) of een beroepsopleidende leerweg (bol). Als er een stageplek beschikbaar is, wordt er een stagevacature gepubliceerd. Het is niet mogelijk om een open stageverzoek in te dienen.

 

Participatie

We stellen werkplekken beschikbaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij biedt onze participatiecoach Robert Kila de nodige begeleiding.

 

Heb je vragen over ons participatiebeleid of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jou? Neem dan contact op met Robert Kila via r.kila@tweedekamer.nl