Verhalen van onze medewerkers

Wat zeggen onze medewerkers?

Lees de persoonlijke verhalen van je nieuwe collega's

Werken voor de democratie

Samen dragen we een verantwoordelijkheid die we nergens anders zouden krijgen. Impact op het parlementair proces. Een bijdrage aan het instituut waar de belangrijkste besluiten voor ons land worden genomen. Van de koks en verslagleggers tot analisten en onderzoekers. Van beveiligers en ICT’ers tot...

Richard van der Linden

Kamerbewaarder

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Richard van der Linden, Kamerbewaarder. “We zitten midden in de organisatie en de politiek.”

Richard werkt als Kamerbode in de Tweede Kamer

Naoual Neddaoui

Project Portfolio Manager

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Naoual Neddaoui, Project Portfolio Manager. “Met kleine stappen bereik je vaak meer.”

Naoual aan het werk als Portfolio Manager in de Tweede Kamer

Patty Poot

Senior inkoopadviseur

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Patty Poot, senior inkoopadviseur. “Het is handig om stressbestendig en flexibel te zijn.”

Janneke Timmer

Parlementair vertegenwoordiger

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Janneke Timmer, parlementair vertegenwoordiger. “Bijdragen aan een goed geïnformeerde Kamer.“

Janneke Timmer aan het werk in de Tweede Kamer

Wesley Zitman

Technicus

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Wesley Zitman, technicus. “We hebben altijd een vakman in ons team.”

Werken als Technicus Tweede Kamer

Roeland van Herwaarden

Kok

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Roeland van Herwaarden, kok. “Met lekker eten en een fijne sfeer kunnen Kamerbewoners zich weer opladen voor hun werk.”

Onze kok in de Tweede Kamer

Fatiha Ifkiran

Senior HR-adivseur

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Fatiha Ifkiran, senior HR-adviseur. “ Alles wat binnen de politiek gebeurt voel je ook binnen de ambtelijke organisatie.”

Senior HR adviseur aan het werk in de Tweede Kamer

Claire Hulsman

Communicatieadviseur en woordvoerder

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Claire Hulsman, communicatieadviseur en woordvoerder. “De Tweede Kamer is altijd in beweging, morgen kan de situatie opeens anders zijn.”

Claire aan het werk als communicatieadviseur bij de Tweede Kamer

Bernadette Kramer

Tactisch adviseur informatiehuishouding

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Bernadette Kramer, tactisch adviseur informatiehuishouding: “Zo dicht tegen het parlementaire proces aan, dat is echt gaaf.”

Werken als informatiespecialist

Bekijk onze vacatures

Maximaal aantal uren: 36 uur
Inschaling: Schaal 12
Opleidingsniveau: Bachelor HBO, Master/Doctoraal