Overslaan en naar de inhoud gaan
Home Verhalen

Verhalen van onze medewerkers

Wat zeggen onze medewerkers?

Lees de persoonlijke verhalen van je nieuwe collega's

Werken voor de democratie

Samen dragen we een verantwoordelijkheid die we nergens anders zouden krijgen. Impact op het parlementair proces. Een bijdrage aan het instituut waar de belangrijkste besluiten voor ons land worden genomen. Van de koks en verslagleggers tot analisten en onderzoekers. Van beveiligers en ICT’ers tot facilitair medewerkers en inkopers. Welke functie je ook hebt, binnen de Tweede Kamer draag je direct of indirect bij aan de democratie van Nederland. Je werk is betekenisvol, dag in dag uit.

Ru-Ann Martina
Hostess

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Ru-Ann Martina, hostess. “Het geeft mij energie als ik mensen kan helpen.”


Lees meer over Ru-Ann Martina
Richard van der Linden
Kamerbewaarder

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Richard van der Linden, Kamerbewaarder. “We zitten midden in de organisatie en de politiek.”


Lees meer over Richard van der Linden
Naoual Neddaoui
Project Portfolio Manager

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Naoual Neddaoui, Project Portfolio Manager. “Met kleine stappen bereik je vaak meer.”


Lees meer over Naoual Neddaoui
Patty Poot

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Patty Poot, senior inkoopadviseur. “Het is handig om stressbestendig en flexibel te zijn.”


Lees meer over Patty Poot

Wij zoeken ook nog een

Tactisch adviseur informatiehuishouding


Bekijk de vacature

Managementassistent Facilitaire Dienst


Bekijk de vacature

Medewerker serviceteam


Bekijk de vacature

Directieadviseur Tweede Kamer


Bekijk de vacature