Verhalen van onze medewerkers

Wat zeggen onze medewerkers?

Lees de persoonlijke verhalen van je nieuwe collega's

Werken voor de democratie

Samen dragen we een verantwoordelijkheid die we nergens anders zouden krijgen. Impact op het parlementair proces. Een bijdrage aan het instituut waar de belangrijkste besluiten voor ons land worden genomen. Van de koks en verslagleggers tot analisten en onderzoekers. Van beveiligers en ICT’ers tot...

Roeland van Herwaarden

Kok

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Roeland van Herwaarden, kok. “Met lekker eten en een fijne sfeer kunnen Kamerbewoners zich weer opladen voor hun werk.”

Werken als kok

Fatiha Ifkiran

Senior HR-adivseur

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Fatiha Ifkiran, senior HR-adviseur. “ Alles wat binnen de politiek gebeurt voel je ook binnen de ambtelijke organisatie.”

Werken in HR

Claire Hulsman

Communicatieadviseur en woordvoerder

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Claire Hulsman, communicatieadviseur en woordvoerder. “De Tweede Kamer is altijd in beweging, morgen kan de situatie opeens anders zijn.”

Werken bij de Tweede Kamer

Bernadette Kramer

Tactisch adviseur informatiehuishouding:

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Bernadette Kramer, tactisch adviseur informatiehuishouding: “Zo dicht tegen het parlementaire proces aan, dat is echt gaaf.”

Werken als informatiespecialist

Gijs Freriks

Medewerker Verslag en Redactie

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega's voor de democratie. Zo ook Gijs Freriks, medewerker Verslag en Redactie. “We maken de verslagen niet mooier, maar beter leesbaar.”

Werken bij verslag en redactie

Ru-Ann Martina

Hostess

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Ru-Ann Martina, hostess. “Het geeft mij energie als ik mensen kan helpen.”

Richard van der Linden

Kamerbewaarder

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Richard van der Linden, Kamerbewaarder. “We zitten midden in de organisatie en de politiek.”

Naoual Neddaoui

Project Portfolio Manager

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Naoual Neddaoui, Project Portfolio Manager. “Met kleine stappen bereik je vaak meer.”

Werken als project manager

Patty Poot

Senior inkoopadviseur

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Patty Poot, senior inkoopadviseur. “Het is handig om stressbestendig en flexibel te zijn.”

Bekijk onze vacatures

Maximaal aantal uren: 36 uur
Inschaling: Schaal 10
Maximaal aantal uren: 36 uur
Inschaling: Schaal 11
Opleidingsniveau: Bachelor HBO
Maximaal aantal uren: 36 uur
Inschaling: Schaal 12
Maximaal aantal uren: 36 uur
Inschaling: Schaal 4, Schaal 6
Opleidingsniveau: Mbo 2, Mbo 3