Overslaan en naar de inhoud gaan

Ru-Ann Martina, hostess: ‘Met een lach de dag door’

Bij de Tweede Kamer werken elke dag honderden collega’s voor de democratie. Zo ook Ru-Ann Martina, hostess. “Het geeft mij energie als ik mensen kan helpen.”

Tags

Facilitair/dienstverlening Uitvoerend/ondersteunend

Zen blijven

Voordat ik aan de slag ging bij de Tweede Kamer, dacht ik dat de sfeer heel zakelijk zou zijn. Die verwachting klopte niet. Het werk is natuurlijk wel serieus, maar de sfeer is heel gezellig. De collega’s zijn leuk en open.

Als je bij ons komt werken, is het handig als je jezelf flexibel opstelt en een gezellig babbeltje kunt maken. Ik heb hier wel geleerd hoe belangrijk goede communicatie is. Daar ben ik ook beter in geworden. Je leert heel goed met mensen om te gaan. Je hoofd koel houden als bezoekers onvriendelijk of gehaast zijn, bijvoorbeeld. Lekker zen blijven als dat nodig is.

 

Soundtrack

De laatste tijd heb ik veel naar Dreamer geluisterd, een liedje van Red Moon. Die heb ik live gezien in Amsterdam. Toen ik het hoorde dacht ik: dit is inspirerend. They say the sky is the limit, but not for you / When the world shows you darkness / You wear a smile… Ik kan mezelf er wel in vinden. Optimistisch blijven en met een lach de dag door!

 

Bij de Tweede Kamer werk je voor de democratie. Ben jij binnenkort de nieuwe collega van Ru-Ann? Bekijk onze vacatures.

 

Wij zoeken ook nog

Tactisch adviseur informatiehuishouding


Bekijk de vacature

Managementassistent Facilitaire Dienst


Bekijk de vacature